Om oss

Vi är en fysisk butik som nu startat en webbshop mest för att vår butik ligger lite på landet och på vår gård. Vi tycker att vår butik är speciell och vill såklart att så många som möjligt kommer in och får uppleva att det vi står för stämmer.

Sverige är ju ett avlångt land så med en webbshop kan vi nå ut med vår fantastiska butik.

Vårt motto är hög service, nära kontakt, tillgänglighet och framför allt ärlighet.

Jag (Benka) och Carina startade W House Equestrian i Norberg 2011 i källaren på huvudbyggnaden på vår gård. Under några år så växte butiken ur källarlokalen (150 kvm) och den 1 November 2017 flyttade vi upp 2 våningar i nya fräscha lokaler. Vår styrka är nog att vi jobbat med hästar nästan hela livet och kan möta upp kunderna med både kunskap och förståelse. Vi är ödmjuka med hur mycket vi kan lära oss i varje kontakt med nya kunder och att vi aldrig blir full lärda.

Om du har frågor eller behöver hjälp med vilken storlek eller modell som passar till dig eller din häst får ni gärna kontakta oss eller besöka vår fysiska butik i Norberg så hjälper vi gärna till!

Vi har ett brett utbud av ridsportsprodukter, vi vill kunna erbjuda våra kunder ett stort utval och har därför vissa produkter som beställningsvaror.

Finns det en produkt som du vill ha men som inte finns i vårt utbud? Kontakta oss så ska vi se vad som går att ordna, ingenting är omöjligt.