Hem » Hästen » Hästvård » Hovvård » Vet Provide Keratex Hoof Hardener 250ml

Vet Provide Keratex Hoof Hardener 250ml

399 SEK

Keratex Hoof Hardener 250ml

Skyddar hästens hovar från spröda, spruckna, mjuka eller svaga hovar, samt mjuka, känsliga eller tunna sulor. Men även när den regelbundet tappar skor, går till att börja bli skodd eller oskodd samt olika hovskador.
Keratex Hoof Hardener är patenterad och innehåller ett unikt flexibilitetsmedel med ett härdningsmedel, vilket gör att den skyddar hästens hovar. Men även stärker upp och skydda skodda och oskodda hovar, för att återställa sundheten efter känsliga sulor och för att förhindra att befintliga sprickor att fortsätta spricka.

Det fungerar genom att binda keratiner och proteiner i hovarnas inre strukturer, vilket gör hovarna starkare inifrån och ut. Eftersom det absorberas i hovarna kommer det inte att lossna när hästen är i hagen, utan det kommer att fortsätta att arbeta inom hoven oavsett väder och underlag förhållanden.

När det släpptes för hästägare 1990 och som var den första produkten i sitt slag som har bevisat förbättrat hovkvaliteten.
Keratex Head Hardener rekommenderas av veterinärer och hovslagare över hela världen. Och är en ledande produkt inom sitt område. Och har vunnit många priser.

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 5706875714336
Streckkod: 5706875714336
Lagerstatus: I lager

Lämna omdöme

Lämna ett omdöme
Omdöme (0)
Andra produkter från samma kategori
  • 299 SEK