Horseware

HISTORIEN OM HORSEWARE
Horsewarfe började med ett litet team i Dundalk, Irland 1985 . Efter månader av forskning handsömnad föddes prototypen för den nu ikoniska Rambo Original, vilket sätter standarden för modern täckes design. Sedan dess har vi vuxit till att bli världens mest pålitliga producent av häst täcken.

Grundat av Tom och Carol MacGuinness , ledde deras beslutsamhet att producera ett täcke som inte läckte, inte gjorde att hästen svettades och inte gled ledde till skapandet av det första helt vattentäta och andningsbara täcket som verkligen fungerade.

Idag tillverkas vårt Rambo-sortiment fortfarande i samma stad i Irland under Toms vakande öga och med samma uppmärksamhet på detaljer och högkvalitativt material som vi stoltserade med 1985. Vi strävar ständigt efter att producera det bästa vi kan och har vuxit till en ledande tillverkare av utrustning för hästar och ryttare. Vi slutar aldrig utvecklas; Vi söker alltid ostämda vägar, driva gränser och hitta nya utmaningar .

Vi tror att vi skapar innovationer. Och genom innovation strävar vi efter att göra en skillnad i livet för dig och dina hästar

 • Outlet 50%
  190 SEK
  ( 379 SEK)
 • Outlet 50%
  70 SEK
  ( 139 SEK)
 • Horseware
  149 SEK
 • 69 SEK